Sezonska piva i specijali

Neka se piva jednostavno ne piju cijelu godinu, neka se dogode samo jednom, s nekima se toliko zaigramo da ih ni sami ne možemo staviti u neku kategoriju :).

HYPERBOLA RIS

Hyperbole (grč.) – pretjerivanje. RIS (russian imperial stout) je pretjerivanje samo po sebi, stil nastao da parira i zamjeni vino. Tamno, gusto, čokoladno, slatko a istovremeno gorko, Hyperbola je pivo u kojem se uživa, koje se pijucka, koje savršeno ide uz sve čokoladne deserte. Ako vas ni čokoladni desert ne razveseli, Hyperbola sa svojih 10,8% alkoholna sigurno bude 🙂

y2/a2-x2/b2=1

THE BLUEBERRY SIDE

Porter s dodatkom voća! 150G svježih eko Lisjak borovnica u jednom litru piva.
Izraženih nota kave i čokolade balansiranih sa svježinom i kiselošću borovnica.

The Dark Side Blueberry etiketa

međimursko zimsko

Međimursko Zimsko, jer radi se o jačem, tamnijem lageru od 6.5% alkohola, gdje se sladna baza (3 slada, dakle, možemo pretpostaviti da je i nešto zanimljivije unutra uz bazni) nadogradila sa tri europska hmelja. Možda su iz Njemačke i Slovenije, kakvi se i inače koriste u ovojm stilu, ali su moderni – mandarina bavaria, hallertau blanc i styrian wolf – tako da slobodno možemo reći da se radi o modernoj verziji ovog stila.

međimursko grejp

Lagani ljetni radler. Mješavina Međimursko lagera i prirodnog soka od grejpa.

Kosjenka

Od 27.04. dostupno u 0,5L limenkama.
Crveni raženi ale, pivo napravljeno kao suprotnost Kosjenkinom prijatelju Regoču. Lagano, ljetno i voćno, pivo sa samo 4% alkohola je idealno “drugačije” pivo za svaki dan, i ne samo jedno :).