Opći uvjeti prodaje

Izjava o korisniku

Korisnik je svaka pravna i fizička osoba koja se registrira, izvrši narudžbu i plaćanje u našoj Internet prodavaonici (Aggero d.o.o., Međimurski Lepi DečkiPivovara).

AGGERO d.o.o.
Tina Ujevića 6, 40000 Čakovec, Hrvatska
OIB: 99846260091
Telefon: 095 2004 789
email: info@aggero.hr
Trgovački sud u Varaždinu, Registracijski broj: 070089839

Prodajno mjesto: Mihovljanska bb, 40000 Čakovec, Hrvatska

Cijene

Sve navedene cijene su u hrvatskim kunama (HRK), osim ako nije drugačije izričito navedeno. Cijene uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV).

Proizvodi

Sve robe i usluge dostupne na našoj Internet prodavaonici.

Slike i opisi

Trudimo se biti što precizniji u opisu proizvoda, ali ipak ne možemo garantirati da su opis, slika i tehnički podaci proizvoda uvijek u potpunosti točni.

Zaštita podataka

Tajnost podataka zaštićena je od strane tvrtke Aggero d.o.o. Više detalja možete doznati na stranici Pravila privatnosti u izborniku na samom dnu ove stranice.

Uvjeti kupnje i isporuke

Uvjeti kupnje i prodaje proizvoda putem tvrtke Aggero d.o.o. definirani su kroz sljedeće korake: registracija, narudžba, plaćanje, dostava, reklamacija/povrat robe.

Registracija

Kako bi se korisnik registrirao na našoj Internet prodavaonici mora biti punoljetan, odnosno ukoliko je maloljetan registraciju mora izvršiti uz privolu i suglasnost zakonskog skrbnika. Korisnik snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka, koje je korisnik unio prilikom registracije, poželjno je da u što kraćem roku ažurira svoj korisnički račun, ili o promjeni obavijesti ovdje.

Kupovina

Prodavatelj i isporučitelj naručene robe je tvrtka Aggero d.o.o., u daljnjem tekstu prodavatelj. Kupac je svaka fizička ili pravna osoba koja naruči barem jedan artikl iz naše ponude.

Naručivanje

Naručivanje se obavlja odabirom pojedinih artikla u željenim količinama i na kraju automatskom slanjem narudžbe i plaćanjem. Nakon slanja narudžbe kupac dobiva potvrdu o izvršenoj narudžbi. Prodavatelj se obvezuje isporučiti naručene i plaćene artike u količinama iz narudžbe. Za artikle kojih nema na lageru, prodavatelj se obvezuje kontaktirati kupca te ga o tome obavijestiti. U dogovoru sa kupcem, prodavatelj će za artikle koje ne može isporučiti ponuditi kupcu druge artikle. Ukoliko kupac ne želi ponuđene artikle cijela narudžba se može otkazati. Po zaprimljenoj uplati prodavatelj se obvezuje isporučiti naručene artikle na adresu kupca koja je naznačena u narudžbi i u ugovorenim rokovima.

Načini plaćanja

Načini plaćanja za ONLINE narudžbe:

1. Kartično plaćanje Visa, Mastercard, Meastro, Diners, Discover koristeći CorvusPay payment gateway
2. Plaćanje uslugom Paypal.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Hvala što koristite CorvusPay!

Zamjene, reklamacije, povrat proizvoda i prigovori

Povrat robe u originalnoj ambalaži i originalnom stanju moguć je u roku od 14 dana od dana kupnje putem tvrtke Aggero d.o.o. Internet prodavaonice ne navodeći za to razlog, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14). U slučaju povrata robe u roku od 14 dana, povrat ide na teret kupca.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (NN br. 41/14, članak 10.) tvrtka Agerro d.o.o. se obvezuje zaprimiti pismeni prigovor korisnika na izvršenu uslugu te na isti odgovoriti pismeno u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Prigovor na kvalitetu usluga tvrtke Aggero d.o.o. korisnici mogu dostaviti u pisanom obliku na našu adresu.

Tvrtka Aggero d.o.o. se obvezuje dati odgovor na prigovor u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Korisnik treba uz prigovor dostaviti podatke za dostavu odgovora: ime, prezime, adresu, kontakt telefon i/ili email adresu.

Dostava i uvjeti dostave

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Za sve narudžbe u vrijednosti robe više od 500,00Kn bez uključene povratne naknade, dostava je na području Hrvatske besplatna, te kupac prilikom narudžbe može izabrati besplatnu narudžbu. Rok isporuke proizvoda ukoliko se isti nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 2-3 radna dana, najčešće u roku od 24h. Rok isporuke proizvoda na hrvatske otoke ukoliko se isti nalaze na zalihi do 3-5 radnih dana. U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike.

Povrat uplate

U slučaju nemogućnosti isporuke naručenih proizvoda, ili isporuke istovjetnih zamjenskih proizvoda, korisniku će se ponuditi proizvodi jednakih, ili sličnih, karakteristika i cijene. Ako kupac ne prihvati takvu ponudu tvrtka Aggero d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat sredstava u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je zaprimljena obavijest o raskidu ugovora o kupoprodaji, na račun korisnika s kojeg su sredstva uplaćena.