STALNA PONUDA

U cjelogodišnjoj ponudi imamo trenutno 11 vrsta piva. Neka smo ciljano napravili stalnima, a neke specijale ste toliko zavoljeli da su postali naša stalna postava.

Međimursko lager

Lager češkog stila, bakrene boje, ugodne gorčine i izražene sladnosti. Naše prvo pivo. Pivo za svaki dan, s vama od 2016!

TRIA lager

Nastao kao igra riječi i želje našeg Pište iz kultnog čakovečkog lokala “Tri mrtvaca” da ima svoje, drugačije pivo. Lager s izraženijim notama karamele i slada, ugodne gorčine. Ponešto drugačiji lager 🙂

Čakovečko pilsner

Izuzetno pitak i lagan pilsner, čistih i balansiranih aroma. Za vruć ljetni dan. Etiketom odana počast našem gradu, Čakovcu, gradu skrivenih legendi i jednom zmaju, naravno.

Waitapu blond

Waitapu je uvod u svijet ale piva, Waitaou je poetska potreba za prelaženjem granica, istraživanjem neistraženog, poruka o vidljivim i nevidljivim zidovima. Blond ale na naš način, balansirane slatkoće s naznakama citrusnih i biljnih nota u mirisu. Blond ale čijim smo imenom odali počast najvećem međimurskom pomorcu – Joži Horvatu.

St. Martins etiketa

ST. MARTINS KOLSH STYLE ALE

Pivo u kolsh stilu, nastalo u suradnji s Lifeclass resortom Sv. Martin, ubrzo je postalo njihovo kućno pivo i omiljeno ljetno pivo diljem Hrvatske.

KAJ-EL APA

S imenom koje je oda najboljem lepom dečku Kal-Elu – Supermenu uz dodatak našem sveprisutnom KAJ-u. Američki klasik, naše prvo ale pivo, na sceni od 2016. Balansirani slatko-gorki bakreni ale, blagih citrusno-hmeljnih nota. Idealni početak za ulaz u svijet craft piva.

Kaj-El Etiketa New Edition
Kaj-El Etiketa New Edition

TO JE VUK S-IPA

Session IPA koje je od eksperimenta postala stalni dio naše postave. Izražene arome tropskog voće, citrusa i kokosa koje je proizveo slovenski hit hmelj Styrian Wolf čine ovo pivo svačijim favoritom.

KAJ-PA RYE IPA

Međimurcima najdraža poštapalica, označava nevjericu, a na sankrstu vrijeme. Nevjericu da pivo može biti tako dobro i vrijeme koje je potrebno odvojiti za uživanje u dobrom pivu. Naša prva IPA, na tržištu od 2017, tamne bakrene boje, izraženih citrusnih nota, s paprastim završetkom koji dolazi od raži. Sa 6,66% aklohola i svojim snažnim karakterom nije za svakoga ali je mnogima favorit.

KAJ-PA etiketa
KAJ-PA etiketa

NIKOLA MIKLOŠ ZRINSKI WIT

Pivo nastalo kao kolaboracija s mađarskom pivovarom Reketye toliko vam se svidjelo da je u našoj stalnoj postavi od svibnja 2019. Ujedno i odana počast jednom od najvećih čakovečkih sinova, palom u bitci kod Sigeta u obrani Europe od napada Otomanskog carstva. Klasični pšenični wit od čak 60% udjela pšeničnog slada i sa dodatkom korijandera svidjet će se svakom ljubitelju stila.

XO IPA

Klasična West coast IPA u našoj punk varijanti. Voćnost dobivena kombinacijom neomeksikanus hmeljeva. Slatkasto i pitko s izraženim notama marakuje, citrusa i kokosa.

XO etiketa

REGOČ DIPA

Double IPA, dupla IPA. Duplo svega: alkohola, sladnosti, gorčine i hmeljne arome. Izvrsno balansirano, sa gorkim završetkom, često zavara konzumenta sa svojih dobro sakrivenih 8,2% alkohola. Regoč možda nije bio “lepi” dečko, ali je svakako bio jedan od najsnažnijih. Niste pročitali lektiru kad je trebalo? Možda je sad pravo vrijeme za to, uz jedan Regoč naravno.

THE DARK SIDE PORTER

Za sve ljubitelje tamnih piva, izraženih kakao i čokoladnih nota. Inspiracija nam je očito bio omiljeni bend i SF priča.